Ana Sayfa Sağlık, Sür Manşet 20 Ekim 2024 20 Görüntüleme

Beykoz’un kadınları Kanser Savaşçıları’na omuz verdi

Beykoz Kadın Platformu, Kanser Savaşçıları Derneği ile düzenlediği programla farkındalık çalışmasına imza attı.

Beykoz Kadın Platformu, Kanser Savaşçıları Derneği ile düzenlediği programla farkındalık çalışmasına imza attı.Çubuklu Sahili’ndeki Vapur Kafe’de gerçekleştirilen programda Beykoz Kadın Platformu ve Kanser Savaşçıları Derneği’nin birlikte organize ettiği İyi Bak Kendine Atölyesi’yle kanserle mücadele eden kadınlar bir araya geldi.

Sabah kahvaltısıyla başlayan program, sağlıklı cilt bakımı, saç bakımı, makyaj, beslenme ve meditasyon seanslarıyla kanserle mücadele eden kadınlara moral veren bir gün organize edildi.

Kadınların hem keyif aldığı hem de tıbbi bilgilendirmelerin yapıldığı program, “Hepimiz Birimiz İçin” sloganıyla gerçekleştirildi.Beykoz Kadın Platformu Başkanı Merve Gürtunca, kadın özelinde kadınların hayatına dokunabilecek çalışmalar üretmeye devam edeceklerini söyledi.

Gürtunca, “Biz gücümüzün farkındayız çünkü kadınız. Kadın istediğinde her şeyi başarabilir. Biz de bunu göstermek istiyoruz. Bunun gerçekten çok fazla örneği var. Beykoz Kadın Platformu olarak ‘kadın’ın olduğu, faydasına olacak her çalışmanın içinde olacağız. Beykoz’da kadını daha da yücelteceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

İlginizi çekebilir

ZAFER BAYRAMINI HİSSETMEK

ZAFER BAYRAMINI HİSSETMEK

Tema Tasarım | AnatoliaWeb