Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Beykoz Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanlarının özel gününü kutladı.Birlik adına Dönem Başkanı Sezayi Biçer ve Dönem Sekreteri Hayati Soylu tarafından gerçekleştirilen ziyarette, sağlık çalışanlarına günün anısına çiçek takdim edildi.
Başhekim Yardımcısı Dr. Numan Gündüz’e Ziyaret
Heyet, ziyaret kapsamında ilk olarak Beykoz Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Numan Gündüz ile bir araya geldi. Görüşmede, sağlık çalışanlarının fedakârlıkları ve toplum sağlığına sundukları katkılar vurgulandı.Tüm Sağlık Personeline Teşekkür
Ziyaretin devamında hastane personeli tek tek ziyaret edilerek 14 Mart Tıp Bayramı kutlandı ve emekleri için teşekkür edildi.Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği adına konuşan Dönem Başkanı Sezayi Biçer, sağlık çalışanlarının pandemi sürecinde ve sonrasında gösterdiği özverinin altını çizerek, “Sağlık çalışanlarımız, insan hayatı için verdikleri mücadeleyle her türlü takdiri hak ediyor. Bugün onların yanında olduğumuzu göstermek ve minnettarlığımızı ifade etmek için buradayız” dedi.
Biçer, Beykoz İl ve Bölge Dernekler Birliği olarak sağlık çalışanlarına desteklerinin her zaman süreceğini belirterek, tüm sağlık camiasının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.